Εκδηλώσεις – Δραστηριότητες 2012

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Φίλες και Φίλοι της Θασιακής Ένωσης Καβάλας,

  Το 2012  ο Σύλλογό μας πραγματοποίησε πολλές και πετυχημένες  εκδηλώσεις, συνεχίζοντας την ογδοντάχρονη και πλέον πολιτιστική του πορεία.

   Η επιτυχία των εκδηλώσεών μας οφείλεται, εκτός από την καλή προετοιμασία τους εκ μέρους  Συμβουλίου, και στη δική σας συμπαράσταση – συμμετοχή.

   Γι αυτή σας τη συμπαράσταση αισθανόμαστε την ανάγκη, εμείς του Διοικητικού Συμβουλίου, να σας ευχαριστήσουμε θερμά.

Το 2013, που θα ανατείλει σε λίγο, θα προσπαθήσουμε να είναι και πάλι δημιουργικό για το Σύλλογό μας.

Εκδηλώσεις – Δραστηριότητες

28 Δεκεμβρίου 2011, Τετάρτη, ώρα 16.00 – 18.00  Επίσκεψη χορευτικού τμήματος εν όψει των εορτών στα γηροκομεία Κωνστάντειο και Πουλίδειο.

22 Ιανουαρίου 2012, Κυριακή, ώρα 11.00 Κοπή βασιλόπιτας στη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ¨Ωκεανίς”.

1 Φεβρουαρίου 2012, Τετάρτη, ώρα 19.00  Παρουσίαση των βιβλίων της Γεωργίας Χιόνη “Αδικιά” και “Μια αλήθεια χίλια ψέματα” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

18 Φεβρουαρίου 2012, Σάββατο, ώρα 20.30  Αποκριάτικος χορός στο κέντρο διασκέδασης ¨Καβαλιώτισσα”

1 Απριλίου 2012, Κυριακή, ώρα 20.00  Προβολή του ντοκιμαντέρ “Ταξίδι στη Θάσο, Μέρος 1ο” του Λάζαρου Αλβανού στο κινηματοθέατρο “ΟΣΚΑΡ”. Είδοδος ελεύθερη.

29 Απριλίου 2012, Κυριακή.  Ημερήσια εκδρομή στο Λαχανά – Δοϊράνη.

5 Μαΐου 2012, Σάββατο.  Ετήσια πολιτιστική εκδήλωση με χορούς και τραγούδια της Θάσου και άλλων περιοχών της πατρίδας μας, στο Αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας.

2 – 4 Ιουνίου 2012, Αγίου Πνεύματος. Τριήμερη εκδρομή στο Βόλο – Πήλιο.

1ο 10ήμερο Ιουλίου 2012. Πολυήμερη εκδρομή στις Δαλματικές ακτές.

Συνέχιση της προσπάθειας συλλογής παλαιών φωτογραφιών για τον εμπλουτισμό του φωτογραφικού αρχείου του Συλλόγου μας και τη δημιουργία δεύτερου Λευκώματος.

Εμπλουτισμός του ζωντανού αρχείου και της ταινιοθήκης (DVD) της Ένωσης με καταγραφές ηλικιωμένων αλλά και νέων ανθρώπων γύρω από τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα, την καθημερινή ζωή των κατοίκων, τα ήθη και έθιμα του νησιού μας.

Προσπάθεια ενίσχυσης με ανθρώπινο δυναμικό των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου (Παιδικού – Εφηβικού – Ενηλίκων). Ελάτε να μάθουμε θασίτικους και άλλους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων κα. Δέσποινα Καλαμούκη (κιν. 6977180740).

Συνέχιση της προσπάθειας για Δημιουργία Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών. Στηρίξτε αυτή την προσπάθειά μας και ενημερωθείτε λεπτομερώς από τον υπεύθυνο αιμοδοσίας κ. Παναγιώτη Κουβέλη (τη. 2510-222917, κιν. 6978005115).

Η επιτυχία των παραπάνω εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας εξαρτάται και από τη δική σας συμμετοχή, γι αυτό σας θέλουμε κοντά μας. Για κάθε νέα εκδήλωση ή αλλαγή στις ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως.

Όσοι ενδιαφέρεστε για τα ντοκιμαντέρ του Λάζαρου Αλβανού (“Αφιέρωμα στα 80χρονα της Θ.Ε.Κ.”, “Η Θάσος του χτες σε άσπρο – μαύρο”, “Ταξίδι στη Θάσο”, “Εκδρομές” που υπάρχουν στην ταινιοθήκη μας, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το γραφείο του Συλλόγου.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thasiakienosi.gr (τα νέα μας) και ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Θασιακής Ένωσης.

Το γραφείο του Συλλόγου μας είναι ανοιχτό τις εργάσιμες μέρες: 10.00 – 12.00.

Συμπατριώτες, Φίλες και Φίλοι,

σας ευχόμαστε ολόψυχα

Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

να σας χαρίσει Υγεία, Προκοπή, Ευτυχία.

Χρόνια Πολλά

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                           Ο  Γ. Γραμματέας

Τσιλογεώργης Νικόλαος                Θεοδωρίδης  Δημήτριος

Επόμενες Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στη μουσική εκδήλωση «Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία» του Μουσικού Σχολείου Καβάλας (25 – 28 Απριλίου 2024)

Μεταστοιχεία