Βράβευση αριστούχων μαθητών της Θασιακής (Αναδημοσίευση από εφημερίδα “ΚΑΒΑΛΑ”)

 

Βράβευση αριστούχων μαθητών της Θασιακής

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας σε μια λαμπρή τελετή, με πάρα πολύ κόσμο, βράβευσε, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πολύγνωτος Βαγής» στη Σκάλα Ποταμιάς, τους αριστούχους Θασίους ή θασιακής καταγωγής μαθητές, οι οποίοι αποφοίτησαν από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κατά το σχολικό έτος 2018- 2019.

Στην πανθασιακή αυτή γιορτή της βράβευσης, που θεωρείται το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Θάσου και πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1974, παραβρέθηκαν, o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης της Ι. Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος, οι ιερείς της Ποταμιάς Θωμάς Τσίμας, της Παναγίας Απόστολος Φωτόπουλος ο ιερομόναχος Παντελεήμων Σάββας της Σκάλας Σωτήρος, ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης, ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Αθανάσιος Τσώνης, ο υποδιοικητής της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας ταξίαρχος Χατζηγεωργίου Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Τσουλκάνης, ο αντιδήμαρχος Σ. Στρατηγέντας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μ. Δέμπας, η περιφερειακή σύμβουλος Θάσου Πολυμέρου Μαρία, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου Στ. Ψαρογιάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Κ. Μανίτσας, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δ. Μανίτσας, πρόεδρος του Δημαρωγού Γ. Ζαφάρογλου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΘ Γ. Κουτσουμανής, ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Τουρισμού Α. Γκάγκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Α. Μπίλιας, ο π. αντιδήμαρχος Μ. Ξώγνος, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ποταμιάς Μ. Τελίδου, ο Δ/ντής του Γυμνασίου Λιμένα Θ. Θεοχαρίδης, η Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιμένα Μ. Παπαλαζάρου, ο Δ/ντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιμένα Γ. Καβάζης, η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου Α. Λαμπίρη, η αναπληρώτρια Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Ποταμιάς Ε. Καζάρα, η υποδιευθύντρια του Γυμνασίου Λιμένα Α. Βασιλέιου, οι εκπαιδευτικοί Β. Αλιφέρης. Μ. Κωνσταντινίδου, Ε. Ευαγγέλου, Δ. Παπακωνσταντίνου, Α. Καλούδη – Σίσκου, Δ. Ζώης, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και της Εθνοφυλακής Θάσου, ο πρόεδρος της Εταιρείας Θασιακών Μελετών Κ. Χιόνης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πολύγνωτος Βαγής» Α. Γούτα κ.α..

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του στους βραβευθέντες μαθητές έστειλε με επιστολή του ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης ο οποίος, λόγω σοβαρών υποχρεώσεων, δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Επόμενες Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στη μουσική εκδήλωση «Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία» του Μουσικού Σχολείου Καβάλας (25 – 28 Απριλίου 2024)

Μεταστοιχεία